The bones van Ed Bones..

De buffel- en paarden skulls uit de stal van Ed Bones zijn handcarved in Bali, een ambacht die van vader op zoon overgegeven wordt. De dieren zijn niet gedood voor dit doel en krijgen zo een tweede leven aan jouw muur.

We hebben ons best gedaan de foto’s op de website van Ed Bones zo waarheidsgetrouw mogelijk te maken, het kan echter voorkomen dat de kleuren wellicht wat afwijken. Hou er rekening mee dat elke schedel anders is en de nodige organische breukjes (schedelnaden, kraakbeen) en vlekjes vertonen, het zijn immers echte schedels en hopen dat dit juist de uniekheid benadrukt. Ook de hoorns hebben hun ‘gebruikerssporen’ en zijn verschillend in dikte en lengte. De schedels kunnen onderhouden worden met een droge doek zonder schoonmaak middelen (kleine tip is om hem stofvrij te maken met een busje geperste lucht).

Verzendingsinfo & Retour

  • De kosten voor verzending zijn gratis, we zullen het pakket aangetekend verzenden.
  • Niet tevreden? Retourzending?
    Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op. U kunt de schedel binnen 14 dagen in zijn oorspronkelijke verpakking verzenden naar: Ed Bones – Kedoestraat 39 – 2022 EM – Haarlem. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.
  • Breukschade?
    Mocht de schedel niet heelhuids aankomen neem dan direct na ontvangst contact met ons op. Er kan gekozen worden voor een nieuwe schedel of voor het terugstorten van het aankoopbedrag. De kosten voor deze retourzending zijn voor Ed Bones.
  • De hoorns zitten met een schroefje vast aan de schedel. In geval van verzending zullen de hoorns eraf geschroefd zijn om het pakket handbaar te maken, deze zijn makkelijk vast te zetten, de touwen kunnen indien gewenst om de hoorns gewikkeld worden.

Betaling, privacy en overige info

Er kan gebruik gemaakt worden van verschillende betalingsmogelijkheden zoals; Paypall en bankoverschrijving. Na betaling ontvangt u een orderbevestiging en wordt het pakket direct verzonden. Houd rekening met een verzendtijd van 2 tot 7 dagen. Er is ook de mogelijkheid om de schedels voor aankoop van dichtbij te bekijken en/of op te halen bij ons in Haarlem. De gegevens van klanten worden niet bewaard en eventueel email verkeer zal niet worden opgeslagen of gebruikt worden voor derden.

Mochten er onduidelijkheden of vragen zijn aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen! misteredbones@gmail.com of bel naar Kim: 06 427 255 06